Bertine Vehof

Docent Intuitieve Trainingen

Waarom ben ik toch zo moe? Hoe werkt mijn energie? En wat kan ik daar zelf aan doen? Met deze vragen kwam Bertine in 2008 binnen bij Intuitieve Trainingen. Vastbesloten om daar antwoord op te krijgen. Al jaren was ze vermoeid en bracht ze de middagen door in bed. Van alle kanten kreeg ze te horen dat ze met haar vermoeidheid moest leven, want ze had immers de diagnose MS (=Multiple Sclerose). Ze weigerde hierin te geloven en wilde zelf ontdekken wat haar invloed was op haar leven.
De opleiding maakte haar meer en meer bewust van haar gedrag, haar gedachten, patronen en overtuigingen. Een proces van voelen, doorleven, zijn met wat er is en in contact zijn met lichaam maakten dat na 4 jaar opleiding haar vermoeidheid totaal verdwenen was. De ziekte heeft haar op haar pad gebracht en ze stimuleert anderen hun eigen pad te gaan.
Sinds 2015 is Bertine het docententeam binnen Intuïtieve Trainingen komen versterken.Vitaal, energiek, zelfbewust, vol vertrouwen en passie ondersteunt ze vanuit haar ervaringsdeskundigheid mensen in hun healing- en bewustwordingsproces. In haar sprankel inspireert ze mensen hun essentie te leven. Ze heeft ervaren hoeveel wijsheid in ons aanwezig is en hoe groot de invloed is die je op je leven hebt.

Vanaf 2019 is ze ook werkzaam als erkend EmotieCoach en geeft ze verhelderende sessies in vraagstukken waarin emoties een rol spelen.

The sky is the limit. Haar motto: Je kunt niet kiezen wat je overkomt, wél hoe je ermee omgaat.

Stuur Bertine een bericht

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht