Laat je chakra’s spreken

Tijdens deze workshop maak je een reis door je chakra’s middels visualisaties en andere oefeningen. Je maakt contact met je chakra’s en met de thema’s die hierin zichtbaar zijn. Als er specifieke thema’s zijn die bij je oplichten dan stellen we de chakra’s ook daadwerkelijk op. Voor elk chakra dat zich aandient in relatie met dit thema kies je een medecursist en geeft deze een plek in de ruimte. Ook neem je zelf een plek in dit energieveld in. Dan zul je ogenblikkelijk ervaren wat er in de chakra’s leeft en welke kwaliteiten de chakra’s dragen. Ook wordt duidelijk welke kwaliteiten van de chakra’s kunnen stromen en welke niet of moeilijk. Daarnaast zal de dynamiek tussen de chakra’s onderling en de dynamiek tussen de chakra’s en jouzelf zich laten zien. Energie die je van een ander bent gaan dragen wordt zichtbaar en wellicht hoorbaar. Zo geeft dit totale beeld een diepgaand inzicht in waar je energie stroomt, waar het stagneert en waarom. Het geeft de mogelijkheid om energie die moeizaam stroomt of niet stroomt weer in beweging te zetten. Door in communicatie met de chakra’s te gaan zal de volgende stap die jij kunt nemen in relatie met je thema zichtbaar worden. Met behulp van deze informatie werk je naar een evenwicht toe waarin er gemak is in je chakra’s, een gevoel van gezien zijn ontstaat en er verbinding is met wie je in wezen bent. De opstellingen worden ondersteunt door reading. Deze extra informatie zal bijdragen aan het bewustzijn over je volgende stap in relatie tot de thema’s waar je deze dag naar kijkt.

Workshop Chakra opstelling
Dagdelen 1 dag
Tijden 10:00 – 17:00 uur
Aanvang 2 tot 3 keer per jaar, bekijk hier de actuele data
Lesgeld €80,-
Vooropleiding  Geen
Studieverklaring Op aanvraag
Toetsing Er vindt geen toetsing plaats

Meer informatie

Voor vragen

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Over welke workshop gaat jouw vraag

Uw bericht

Chakra opstellingen is een heldere manier om kennis met de chakra’s te maken of om je kennis hierover te verdiepen. Het is een afgeleide van familie opstellingen en werkt met dezelfde principes.

De chakra opstelling wordt verdiept door de reading die gedaan zal worden op de opstelling en de afzonderlijke chakra’s.