D e activiteiten van Intuïtieve Trainingen zijn er op gericht dat je steeds helderder wordt over wie je in wezen bent en hoe zich dat vormgeeft en uit in je leven. Door het vergroten van je bewustzijn maak je steeds meer contact met wie je in essentie bent. Daarbij ga je ook herkennen welke patronen en structuren je tegenhouden. Wat jou weerhoudt om voluit je essentie te leven.

Het blijkt dat de basis van veel van die patronen die we in ons leven toepassen veelal voort komt uit het gezin, de familie waarbinnen je geboren bent. Ouders, grootouders, broers, zussen, ooms, tantes, je voorouders vormen een familie-energie waar jij uit voortkomt en mee verbonden bent. Dat wat er in je familie niet kon of mocht zijn wil toch gezien worden, deze energie wordt doorgegeven naar volgende generaties zodat ze toch zichtbaar, geleefd en opgelost kan worden.

Z o kan het zijn dat je een leven leidt dat energie draagt van iemand anders, dat je een last draagt van iemand anders uit de familie zonder dat je dat wilt. Bijvoorbeeld zou je kunnen leven met de angst van je moeder. Angst die ze steeds heeft proberen te verbergen voor zichzelf en anderen. Of de boosheid van je grootvader. Boosheid die hij steeds heeft binnengehouden, ondergronds is gebleven in zijn leven, maar zich toch wil laten zien. Waardoor jij, hoeveel je ook aan jezelf werkt, je steeds weer af kunt vragen “Waarom blijft die angst of die boosheid toch steeds weer als een hardnekkig patroon een plek in mijn leven opeisen?”

Een familieopstelling kan dan zichtbaar maken waar de angst, boosheid, pijn, verdriet, of dat wat steeds weer in je leven ruimte inneemt, vandaan komt. Het wordt zichtbaar met wie er een verstrikking is. Als deze dynamiek zichtbaar wordt, kun je je losmaken uit deze energie en je eigen leven gaan leiden. Neem je niet de juiste plek in, dan is het vaak moeilijk om in je kracht te staan, het leven voluit te leven in harmonie met je essentie.

Workshop Familieopstelling
Tijden 10:00 – 16:00 uur
Aanvang 2 tot 3 keer per jaar, actuele data
Lesgeld €70,- als je een opstelling doet
€40,- als je representant bent
Vooropleiding  Geen vereist
Studieverklaring te ontvangen op aanvraag
Toetsing er vind geen toetsing plaats

Meer informatie

Voor vragen

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Over welke workshop gaat jouw vraag

Uw bericht

Tijdens de workshop is het mogelijk dat wat er in jou leeft op te stellen. Het kan ook zijn dat je in een opstelling van iemand anders representant bent, of dat je dat wat zich ontvouwt als toeschouwer beleeft.

De kracht van familieopstellingen wordt versterkt door reading van de opstelling. Na de opstelling wordt hier verder aandacht aan besteed. Hierdoor wordt de opstelling een nog diepere, helderder, helende belevenis voor alle aanwezigen.

Voor deze dag is iedereen welkom. Ervaring in energiewerk of het werken met opstellingen mag , maar is niet nodig.