Dansstroom

Move your Spirit

We dansen weer bij Intuitieve Trainingen! Omdat het lijf soms dansen wil.  Om de beweging in jezelf te voelen, ritme te ervaren, een melodie uit te drukken. Om gewaar te worden via je lijf en te ervaren wat er in je leeft. Op jezelf of in contact met een ander.
Dansen is eigenlijk een oervorm van (zelf)healing. Dansen is simpelweg energie in beweging. Dansen verheldert, verbindt en laat stromen. Het is een perfecte manier om los te laten of om jezelf te resetten. En natuurlijk ook gewoon erg leuk en fijn om te doen!

Dansmeditatie mag je het ook noemen, maar dat klinkt zo plechtig en zo zen. Natuurlijk is er in Dansstroom alle ruimte voor ingetogenheid, maar evenzeer voor uitbundigheid.
Laat je meevoeren in een stroom van sterk uiteenlopende muziek: van fluweelzachte (neo)klassiek tot stuiterende beats. Van werelds tot weird. Van bekend tot nooit gehoord. Het ene nummer zal je passen als een jas. -Trek ‘m aan!- De andere track kan schuren en wringen. -Wring je er dan doorheen!- Het is juist die ontdekkingsreis waar we je toe uitnodigen.

Dansstroom bij Intuitieve Trainingen staat open voor iedereen die een paar uur met zijn body & spirit op reis wil gaan. Geen opdrachten of oefeningen, geen les. Slechts een intro om erin te geraken en daarna is de vloer helemaal aan jou en je mededansers. Tegen het einde mag je een zachte muzikale landing verwachten om wat er in je is bewogen naar binnen te kunnen halen. We sluiten af met een kopje thee.

Je hoeft geen cursist te zijn of zijn geweest bij IT om deel te nemen. Iedereen is welkom.

Vanaf 19.15 uur is de muziek aan en kun je zelf alvast wat indansen of instromen. Om 19.30 uur starten we gezamenlijk de dans en we gaan door tot 21.15 uur.

In de tweede helft van 2018 dansen we 2 x per maand op zondagavond. Liefst met jou erbij. Check de data in het zijkader. Je bent uitgenodigd!
De data zullen ook gepubliceerd worden op www.blotevoetendans.nu

Ben jezelf al eens geweest en breng je een introducée mee voor wie het de eerste keer is, dan dans jijzelf gratis mee! Of je deelt het voordeel 🙂

Wat breng je mee?
Jezelf. Zin. Comfortabele kleding. Flesje water misschien. 10 euro, dat mag cash of kun je vooraf over maken ovv Dansstroom, je naam en dansdatum.
Dansen op blote voeten of sokken is aan te raden. Je beweegt net wat anders, maar op schoenen doe je ook gewoon mee, wel wat opletten dan.

Kortom: Je bent uitgenodigd!

Een persoonlijke ervaring in deze blog.

De playlist van zondag 21 oktober zie deze spotify playlist

Workshop Dansstroom
Tijden 19:15 – 21:15 uur
Data 2 en 16 december
Kosten €10,-. Dat kan cash of vooraf overmaken op NL41TRIO0390268615 tnv Intuitieve Trainingen ovv Dansstroom, je naam en dansdatum.

Ben jezelf al eens eerder geweest en breng je een introducée mee voor wie het de eerste keer is, dan dans jijzelf gratis mee! Of je deelt het voordeel

Door  Mario Derks
Bijzonderheden Dansstroom vindt altijd plaats op de genoemde data. Je kunt gewoon komen of je aanmelden via het inschrijfformulier

Meer informatie

Voor vragen

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Over welke workshop gaat jouw vraag

Uw bericht