Meditatief Dansen

Helderheid ontwikkelen door en tijdens dans!

Binnen Intuitieve Trainingen bieden we twee dansvormen aan:

  • Meditatieve Energy Trance Dans
  • Meditatieve Thema Dans

Beide dansvormen brengen je meer in contact met andere lagen van je bewustzijn. Het dansen heeft een helende werking. Je lichaam, gevoelens, gedachten en hoe je in het leven staat ervaar je vanuit een ander perspectief. Naast totale ontspanning krijg je er ook heel veel energie van. Verder zijn puur geluk, heldere mentale beelden, droomachtige visioenen, vloeiende emoties, bewustzijn en creatieve inzichten veel voorkomende ervaringen. Dat draagt bij aan oplossingen voor vraagstukken in je leven.

De aangeboden dansvormen hebben ieder hun eigen vorm en beleving.

Bij Meditatieve Thema Dans creëer je door visualisaties en beweging communicatie met je binnenwereld. Je krijgt bewustzijn over hoe het betreffende thema een plek inneemt in je leven.
Energy Trance Dans is een actieve meditatie en wordt al duizenden jaren beoefend over de hele wereld. Hierbij breng je zelf een vraag of healing-intentie in. Tijdens de dans ontstaat inzicht en heling.

Voor beide dansvormen geldt dat je kunt ervaren hoe je één wordt met je lichaam.

De gebruiksaanwijzing van de dansvormen is eenvoudig: sluit je ogen, haal adem en volg de bewegingen van je lichaam met dat wat er is op de snelle tribal en moderne muziek.

Draag luchtige, makkelijk zittende kleding.

Leef je dromen op de dansvloer! Kom ook en dans je fit en vrij!

Workshop Meditatief dansen
Tijden 19:00 – 21:30 uur
Aanvang 6 keer per jaar bekijk hier de actuele data
Lesgeld € 25,-

Meer informatie

Voor vragen

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Over welke workshop gaat jouw vraag

Uw bericht