Bij Intuitieve Trainingen leer je kijken naar wie je in wezen bent.

Veel mensen die bij Intuitieve Trainingen binnen komen hebben een vraag of een thema waar ze meer inzicht in willen krijgen. Wij bieden opleidingen, workshops en individuele trajecten die voor deze verdieping zorgen.

Over ons

Sinds 1992 bieden we opleidingen, workshops en individuele trajecten aan die bijdragen tot persoonlijk en spiritueel welzijn. In alle aspecten van de opleidingen en workshops ben je bezig met wie je werkelijk bent. Wie ben je in de kern. Door middel van je intuitie, je zomaar vanzelfsprekende weten ben je meer in contact met je kern. Je leert beter luisteren naar die innerlijke stem van je intuitie om er vervolgens naar te handelen.

De beste kennismaking is natuurlijk een ervaring, doe daarom mee met de open lessen op 4 en 9 september.

Gratis lessen op 4 en 9 september

Op vrijdag 4 september van 10.00 tot 12.00 uur en op woensdag 9 september van 19.30 tot 21.30 uur is er een online kennismaken met Intuïtieve Trainingen. We vertellen je graag over het werk wat we doen en onze werkwijze. Om dat dan te illustreren met een introductieles waarin je praktische tools aangereikt krijgt die je direct kunt toepassen.

De docenten zijn in de digitale les aanwezig. Het is mogelijk om na afloop van de les je vragen met één van hen te bespreken.

Inschrijfformulier

Schrijf je hier in voor de Online Open Les!

Voor- en achternaam:* ManVrouw
E-mail* Ik kies voor:woensdagavondvrijdagochtend

Door dit vakje aan te vinken ga ik akkoord met de spel- en betalingsregels en schrijf ik mij in voor de nieuwsbrief.

De Open Les

Tijdens deze open les nemen we je mee in de opbouw van de opleiding en de werkwijze die we hanteren. We vertellen over onze eigen ervaring met Intuitieve Ontwikkeling en de ervaringen van de cursisten. Waar leidt het toe als je vertrouwt op de helderheid van je intuïtie. De les geeft je een duidelijk beeld van wat Intuitieve Ontwikkeling inhoudt.
De docenten zijn aanwezig tijdens deze open les, daardoor is er alle ruimte om vragen te stellen.
Vanaf september zullen de lessen gedeeltelijk op locatie plaatsvinden en gedeeltelijk online. Deze open les is naast een inhoudelijke kennismaking ook een kennismaking met het online les krijgen.

Met je computer of laptop kun je via de link inloggen bij Zoom. Je komt dan in een wachtruimte terecht waarna je binnen gelaten wordt in de main session. Via tablet of telefoon log je in via de app van Zoom die je hiervoor nodig hebt.

Inschrijfformulier

Schrijf je hier in voor de Online Open Les!

Voor- en achternaam:* ManVrouw
E-mail* Ik kies voor:woensdagavondvrijdagochtend

Door dit vakje aan te vinken ga ik akkoord met de spel- en betalingsregels en schrijf ik mij in voor de nieuwsbrief.