Bij Intuitieve Trainingen leer je kijken naar wie je in wezen bent.

Veel mensen die bij Intuitieve Trainingen binnen komen hebben een vraag of een thema waar ze meer inzicht in willen krijgen. Wij bieden opleidingen, workshops en individuele trajecten die voor deze verdieping zorgen.

Over ons

Sinds 1992 bieden we opleidingen, workshops en individuele trajecten aan die bijdragen tot persoonlijk en spiritueel welzijn. In alle aspecten van de opleidingen en workshops ben je bezig met wie je werkelijk bent. Wie ben je in de kern. Door middel van je intuitie, je zomaar vanzelfsprekende weten ben je meer in contact met je kern. Je leert beter luisteren naar die innerlijke stem van je intuitie om er vervolgens naar te handelen.

De beste kennismaking is natuurlijk een ervaring. Doe daarom mee met de open les op woensdag 6 januari of donderdag 14 januari online (19.00-21.00) of de online open readingavond op maandag 11 januari (19.00-21.00).

Gratis Open les op 6 en 14 januari

Op woensdag 6 januari en donderdag 14 januari van 19.00 tot 21.00 uur  is er een online kennismaking met Intuitieve Trainingen. We vertellen je graag over het werk wat we doen en onze werkwijze. Om dat dan te illustreren met een introductieles waarin je praktische tools aangereikt krijgt die je direct kunt toepassen.

Er zijn docenten in de digitale les aanwezig. Het is mogelijk om na afloop van de les je vragen met één van hen te bespreken.

Gratis Open Reading avond 11 januari

Op maandag 11 januari van 19.00 tot 21.00 uur  is er een Open Reading avond van Intuitieve Trainingen. Je kunt dan een korte roosreading meemaken.
In de roos reading wordt de roos gezien als een symbool voor jou in de tegenwoordige tijd. Ieder aspect van de roos bevat informatie die relevant voor je kan zijn.

  Inschrijfformulier

  Schrijf je hier in voor de Online Open Les of Open Readingavond!

  Voor- en achternaam:*

  ManVrouw

  E-mail*

  Ik kies voor:open les woensdag 6 januari 2021open les donderdag 14 januari 2021open readingavond 11 januari 2021

  Door dit vakje aan te vinken ga ik akkoord met de spel- en betalingsregels en schrijf ik mij in voor de nieuwsbrief.

  De Open Les en Open Reading Avond

  Tijdens de Open Les nemen we je mee in de opbouw van de opleiding en de werkwijze die we hanteren. We vertellen over onze eigen ervaring met Intuitieve Ontwikkeling en de ervaringen van de cursisten. Waar leidt het toe als je vertrouwt op de helderheid van je intuïtie. De les geeft je een duidelijk beeld van wat Intuitieve Ontwikkeling inhoudt.
  De docenten zijn aanwezig tijdens deze momenten, daardoor is er alle ruimte om vragen te stellen.
  De lessen vanaf januari zullen gedeeltelijk op locatie plaatsvinden en gedeeltelijk online.
  De open lessen op 6 en 14 januari betekenen naast een inhoudelijke kennismaking ook een kennismaking met het online les krijgen.

  De readings worden gedaan door readers die hun opleiding bij Intuitieve Trainingen hebben gehad. Er zijn docenten aanwezig tijdens deze avond, voor supervisie en om vragen te beantwoorden.

  Met je computer of laptop kun je via de link inloggen bij Zoom.
  De link ontvang je een dag voor de open les of de open readingavond.
  Via deze link kom je in een wachtruimte terecht waarna je binnen gelaten wordt in de main session. Via tablet of telefoon log je in via de app van Zoom die je hiervoor nodig hebt.

   Inschrijfformulier

   Schrijf je hier in voor de Online Open Les of Open Readingavond!

   Voor- en achternaam:*

   ManVrouw

   E-mail*

   Ik kies voor:open les woensdag 6 januari 2021open les donderdag 14 januari 2021open readingavond 11 januari 2021

   Door dit vakje aan te vinken ga ik akkoord met de spel- en betalingsregels en schrijf ik mij in voor de nieuwsbrief.