Op deze pagina vind je een overzicht van onze docenten en gastdocenten met een korte omschrijving. Wil je meer over een docent weten of haar/hem benaderen voor het maken van een individuele afspraak? Klik dan op “Meer over”.

Annelies Hupkes
Directeur en docent

Geïnspireerd door het leven geeft Annelies inhoud en vorm aan de organisatie en het curriculum van Intuitieve Trainingen. Daarin vindt ze de verbinding van spirituele informatie met het fysieke lichaam en met het dagelijks leven een voorwaarde. Haar werkwijze kenmerkt zich door helderheid, inzichtelijkheid, ruimte biedend en creativiteit. Ze nodigt uit tot groei en ontwikkeling.

Meer over Annelies

Bertine Vehof
Docent

Waarom ben ik toch zo moe? Hoe werkt mijn energie? En wat kan ik daar zelf aan doen? Met deze vragen kwam Bertine in 2008 binnen bij Intuitieve Trainingen. Vastbesloten om daar antwoord op te krijgen. Al jaren was ze vermoeid en bracht ze de middagen door in bed. Van alle kanten kreeg ze te horen dat ze met haar vermoeidheid moest leven, want ze had immers de diagnose MS (=Multiple Sclerose). Ze weigerde hierin te geloven en wilde zelf ontdekken wat haar invloed was op haar leven.

Meer over Bertine

Willemein van Tilburg
Docent

Willemein kwam in 2008 bij Intuïtieve Trainingen in eerst instantie vooral uit nieuwsgierigheid. Ze wilde ook leren de signalen van haar lichaam beter te herkennen, ernaar te luisteren en handelen. Stapje voor stapje kwam er van alles in beweging en veranderde haar leven compleet. Ze besloot het roer om te gooien, haar jarenlange vaste baan op te zeggen en haar passie voor uiteenlopend werk en interesses zelf in te gaan vullen. Sindsdien is ze krachtiger, meer in balans, levenslustiger, staat veel bewuster in het leven en is ze een gelukkiger mens.

Meer over Willemein

Anja van Duijn
Docent

Bewust bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling is al heel lang onderdeel van Anja’s leven. Dit proces werd in gang gezet, deels vanuit een verlangen naar rust in zichzelf en deels na vastgelopen te zijn in werksituaties; zichzelf verliezend in de veelheid aan werk en het (te) goed willen doen. Dit is haar ontdekkingstocht door het leven geworden en gaat bij haar altijd samen met expressie: lichaamswerk, zingen, dansen of kunstzinnig werken brengen haar weer in verbinding met haar lichaam en brengen plezier en ontspanning.

Meer over Anja

Gastdocenten

Wim Timmermans
Docent Trance Medium opleiding

In 1989 is Wim afgestudeerd aan het CIO (Centrum voor Intuitieve Ontwikkeling) te Utrecht en is sindsdien actief als reader, healer en docent. Sinds 2000 heeft hij een aantal vervolgopleidingen gevolgd bij Aesclepion in San Rafael, California, waaronder de Trance Medium Opleiding en het Controle-programma.

Bij Intuitieve Trainingen verzorgt Wim de Trance Medium intro en de Trance Medium opleiding.

Wim is mede- eigenaar en oprichter van Flux Trainingen in Utrecht. Neem contact op via wim@fluxtrainingen.nl

Maarten Haalboom
Docent Bodyreading, In verbinding met je lichaam, Mannen in beweging en Mannen vervolg

Ruim 30 jaar werkt Maarten met kinderen, ouders en leerkrachten. Eerst vanuit zijn rol als leerkracht, later als intern begeleider en directeur. Steeds meer werd hem duidelijk dat zijn kracht ligt in het begeleiden van mensen, met name vanuit het zien van wie ze zijn. Ruimte maken voor het potentieel dat er is.

Momenteel werkt hij als supervisor en trainer in allerlei situaties die met groei en ontwikkeling te maken hebben, zowel met kinderen als volwassenen. Iedere ontmoeting is een leermoment voor iedere betrokkene. Vanuit het contact zoekt hij samen met de cliënt de weg, waarbij ieders vermogen tot helderheid meedoet om eigen antwoorden te laten komen. Hierin deelt hij graag en stelt zijn inzichten en ervaring beschikbaar.

Maarten is mede- eigenaar en oprichter van OmZin in Borne. Neem contact op via info@omzin.nl

Anna Drenth
Docent Basis intuitieve opleiding module 3, Ruimte voor vrouw zijn, Healing opleiding, Reading opleiding

Met veel bezieling en liefde geeft Anna vorm aan haar werk, waarin zij mensen begeleidt in de altijd voortgaande beweging van verandering in het leven. Zij zoekt het wezenlijke, en spreekt het zelfhelend vermogen aan, zowel in zichzelf als in de mensen met wie ze werkt.
Bezinning, meditatie, energiewerk en rituele momenten maken onderdeel uit van haar manier van werken.
Van 1990 tot 2008 was zij docent op het CICO (Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling) in Utrecht.
Zij ontwikkelde en begeleidde cursussen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, dromen, emotioneel lichaamswerk, vrouwenwerk en energiewerk. Iets wat ze nog steeds doet. Daarnaast geeft ze les als senior docent Intuïtieve Ontwikkeling bij diverse opleidingen in het land.

Anna heeft een eigen onderneming: Innerlijke Coach en is te bereiken via info@innerlijkecoach.nl