Op deze pagina vind je een overzicht van onze docenten en gastdocenten met een korte omschrijving. Wil je meer over een docent weten of haar/hem benaderen voor het maken van een individuele afspraak? Klik dan op “Meer over”.

Annelies Hupkes - Directeur en leraarAnnelies Hupkes
Directeur en docent

Geïnspireerd door het leven geeft Annelies inhoud en vorm aan de organisatie en het curriculum van Intuitieve Trainingen. Daarin vindt ze de verbinding van spirituele informatie met het fysieke lichaam en met het dagelijks leven een voorwaarde. Haar werkwijze kenmerkt zich door helderheid, inzichtelijkheid, ruimte biedend en creativiteit. Ze nodigt uit tot groei en ontwikkeling.

Meer over Annelies

Bertine Vehof
Docent

Waarom ben ik toch zo moe? Hoe werkt mijn energie? En wat kan ik daar zelf aan doen? Met deze vragen kwam Bertine in 2008 binnen bij Intuitieve Trainingen. Vastbesloten om daar antwoord op te krijgen. Al jaren was ze vermoeid en bracht ze de middagen door in bed. Van alle kanten kreeg ze te horen dat ze met haar vermoeidheid moest leven, want ze had immers de diagnose MS (=Multiple Sclerose). Ze weigerde hierin te geloven en wilde zelf ontdekken wat haar invloed was op haar leven.

Meer over Bertine

Gastdocenten

Wim Timmermans
Docent Trance Medium opleiding

In 1989 is Wim afgestudeerd aan het CIO (Centrum voor Intuitieve Ontwikkeling) te Utrecht en is sindsdien actief als reader, healer en docent. Sinds 2000 heeft hij een aantal vervolgopleidingen gevolgd bij Aesclepion in San Rafael, California, waaronder de Trance Medium Opleiding en het Controle-programma.

Bij Intuitieve Trainingen verzorgt Wim de Trance Medium intro, de Trance Medium opleiding en de Erasure lessen.

Wim is mede- eigenaar en oprichter van Flux Trainingen in Utrecht. Neem contact op via wim@fluxtrainingen.nl

Maarten Haalboom
Docent Bodyreading, In verbinding met je lichaam, Mannen in beweging en Mannen vervolg

Ruim 30 jaar werkt Maarten met kinderen, ouders en leerkrachten. Eerst vanuit zijn rol als leerkracht, later als intern begeleider en directeur. Steeds meer werd hem duidelijk dat zijn kracht ligt in het begeleiden van mensen, met name vanuit het zien van wie ze zijn. Ruimte maken voor het potentieel dat er is.

Momenteel werkt hij als supervisor en trainer in allerlei situaties die met groei en ontwikkeling te maken hebben, zowel met kinderen als volwassenen. Iedere ontmoeting is een leermoment voor iedere betrokkene. Vanuit het contact zoekt hij samen met de cliënt de weg, waarbij ieders vermogen tot helderheid meedoet om eigen antwoorden te laten komen. Hierin deelt hij graag en stelt zijn inzichten en ervaring beschikbaar.

Maarten is mede- eigenaar en oprichter van OmZin in Borne. Neem contact op via info@omzin.nl