Family sculpture

In deze workshop heb je de mogelijkheid om jouw gezinssituatie op te stellen op 3 verschillende manieren: hoe het eens was, hoe het nu is en hoe je het zou wensen. Je zoekt zelf de spelers uit die jouw gezinsleden uit gaan beelden in deze 3 situaties.

De spelers stemmen zich af op de persoon die zij vertegenwoordigen en maken contact met dat moment, die situatie en de persoon. Om dan naar aanleiding hiervan te reageren. Hierdoor ontstaat er een heldere weergave van die situatie en persoon.

Door je familie voor je ogen uitgebeeld te zien in hoe het eens was, nu is en hoe je het zou wensen zie je wat dit voor je heeft betekent. Hierdoor ontstaat vanzelfsprekend meer bewustzijn over wat jou onder meer heeft gevormd. Daarnaast werkt het helend voor degene die de sculpture opstelt, voor het hele familie systeem en voor degene die een rol vervult in de sculpture

Tijdens de uitvoering van de sculptures wordt er reading gedaan op het contract van de familie en de oorzaken van de dynamiek die zichtbaar is.

Workshop Family sculpture
Dagdelen Zaterdag en zondag
Tijden 10-16 uur
Aanvang 1 keer per jaar bekijk hier de actuele data
Lesgeld €210,- voor degenen die los van de reading opleiding deelnemen
Vooropleiding Maakt deel uit van de reading opleiding
Studieverklaring Na afloop van de reading opleiding of op aanvraag
Toetsing Er vind geen toetsing plaats

Meer informatie

Voor vragen

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Over welke workshop gaat jouw vraag

  Uw bericht

  Family Sculpture maakt deel uit van de reading opleiding. Er is beperkt ruimte voor deelnemers van buiten de reading opleiding.

  De deelnemers stellen hun gezin van herkomst op. Ook worden ze ingezet als representant in de gezinnen van mede studenten. En de deelnemers die de reading opleiding doen of hebben gedaan doen readings op de verschillende personen die uitgebeeld worden tijdens de sculpture.

  Family sculpture onderscheidt zich van Familie opstellingen op de volgende punten.

  • Er worden 3 verschillende situaties opgesteld.
  • Je leert hoe je een reading kunt doen op een familie systeem.
  • Er wordt met name gekeken naar het familie contract, de dynamiek in de familie en ieders bijdrage daaraan.