De trance medium opleiding is een volgende stap na de reading opleiding. Waar je zou kunnen zeggen dat de reading opleiding de mogelijkheden van het 6e chakra onderzoekt, doet de trance medium opleiding dat van het 7e chakra en daarboven. De relatie: jij, je lichaam, je eigen weten en supreme being staat centraal.

In het eerste jaar leren studenten wat het betekent om bewustzijn buiten het lichaam te brengen en daardoor opnieuw, anders en bewuster in het lichaam en de chakra’s te zijn. Dat verhoogde bewustzijn heeft een groot effect op hoe je kijkt en wat je ziet, hoe je jezelf ziet, hoe je in je leven staat en je verhoudt tot de rest van de wereld.
Nieuwe healing technieken komen aan bod, nieuwe concepten, als ook nieuwe manieren om energie te stromen. Onderzoek van eigendom en autonomie zijn belangrijke elementen.

Na het eerste jaar kun je desgewenst verder in een volgend jaar. In het tweede jaar en daarna gaan we nog veel scherper dan voorheen kijken naar en werken met bijvoorbeeld wezens zonder lichaam en zetten daar een volgende stap in.

HEALING

‘Healing’ betekent: ondersteuning bij veranderingsprocessen. Zowel bij jezelf als degene die je een healing geeft. De vraag is wat je wilt ontwikkelen, welke kant je op wilt, of waar er een hobbel is op het ingeslagen pad.

OUDERE JAARS

Het programma genereert zoveel groei en plezier dat er ieder jaar weer studenten die al langere tijd hiermee bezig geweest zijn, verder willen met dit werk. Het is niet een programma als een boek dat een einde heeft, waardoor alles op een gegeven moment bekend zou zijn. Er blijven zich alsmaar nieuwe horizonten aandienen.

Trance Medium opleiding Praktische gegevens
Omvang 1 vrijdagavond per maand les, de andere vrijdagavonden healingavond muv de vakanties
Tijd 2,5 uur per dagdeel
Duur 1 jaar
Aanvang zie data en tijden
Lesgeld € 2000,- per jaar. Bij betaling ineens € 1900,-
Vooropleiding Reading opleiding
Certificaat Bewijs van deelname op aanvraag

Belangrijke thema’s

Alles wat we er over zeggen dekt de lading nog steeds niet maar we doen een poging.

 • In en uit het lichaam gaan
 • 7e chakra en daarboven
 • Nieuwe healing technieken
 • Nieuwe healing concepten
 • Hoe zie je jezelf, verdiepend en veranderend zelfbeeld
 • Hoe zie je de ander, verdiepend en veranderend wereldbeeld
 • Onderzoek van autonomie
 • Je eigen autoriteit zijn
 • Wie ben je, ontwikkeling individualiteit
 • Eigendom hebben over jezelf
 • Leiderschap
 • Helderheid
 • Verfijning en nieuwe ruimte

Meer informatie

PRAKTISCH

Het programma houdt in dat je 1 keer per maand les hebt op vrijdagavond. Vrijdagavonden zijn ook de healingavonden, behalve als er les is en vakanties. De healingavonden worden gecombineerd met kortere lessen en werken met elkaar. Er zijn verschillende soorten healingavonden: open inloop waarbij mensen van buitenaf binnenlopen; gesloten healingavonden waarin er afstandshealings worden gedaan en oudere-jaars het fenomeen ‘channeling’ ontwikkelen; stille healingavonden waarbij nadruk ligt op healing zonder uitgesproken woorden. Elke healingavond heeft ook weer zijn eigen karakter.

Op maandagavond zijn de healingavonden bij Flux in Utrecht. Mocht je bij Intuitieve Trainingen een keer niet kunnen of extra healingen willen geven ben je hier ook welkom.

De lessen worden gegeven door Wim Timmermans De healingavonden vinden plaats onder supervisie van Wim Timmermans en oudere jaars studenten.