Sinds 1992 draagt

Intuitieve Trainingen bij

aan persoonlijk en spiritueel welzijn

Bij Intuitieve Trainingen zien we het leven als een groeiproces en geloven dat je dit zelf vorm en richting kan geven. Dat hebben wij namelijk zelf in onze opleidingen ervaren. Door terug bij onszelf te komen hervonden we onze vitaliteit en creativiteit. We hadden ineens weer energie over!

Dat gevoel willen we onze studenten laten ervaren in alle opleidingen, workshops en trajecten.

Bij Intuitieve Trainingen

leer je kijken naar wie je

in wezen bent.

Veel mensen die bij Intuitieve Trainingen binnen komen hebben een vraag of een thema waar ze meer inzicht in willen krijgen. Wij bieden opleidingen, workshops en individuele trajecten die voor deze verdieping zorgen.

Kennismaken met Intuitieve Trainingen kan via een open les, individueel gesprek of een kosteloos Reading & Healing event.

Reading event (datum volgt)

Open les 4 juni en 3 september 2024

Opleidingen

De opleidingen zijn de kern van Intuïtieve Trainingen en sluiten op elkaar aan. De Basis Intuïtieve Opleiding van één jaar is een goed begin om vervolgens de healing-, reading- en trance medium opleidingen te volgen.

Workshops

We bieden een grote verscheidenheid aan workshops die in gaan op specifieke thema’s zoals emoties, mannen, vrouwen, familie, het lichaam, seksualiteit en meer. De workshops zijn meestal te volgen zonder specifieke vooropleiding.

Trajecten

Meer behoefte aan een individueel traject? We combineren reading, coaching, individuele lessen, workshops en verschillende modules van de opleiding om tot een traject op maat te komen.

De mensen achter Intuitieve Trainingen

Ons team