Grond je seksuele energie

VOOR LEVENSKRACHT EN LICHAAMSBEWUSTZIJN

Kom in je levenskracht en enthousiasme en geef van daaruit vorm aan je leven. Jouw levenskracht, je vermogen om te creëren, het leven te leven in overeenstemming met je oorspronkelijkheid. Je seksuele energie is daarmee verweven. Hoe vrij is je seksuele energie, waar stroomt het, waar blokkeert het, hoe gebruik je het om vorm te geven aan je leven en eigenheid? Welk effect heeft het op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau?

Grond je seksuele energie is een training die is ontwikkeld door Arden en Jack Wilken. Eerder hebben zij de training In Verbinding met je lichaam gecreëerd die een werkwijze aanbieden welke mensen in de gelegenheid stelt de energie in het lichaam meer ruimte te geven. Grond je seksuele energie borduurt hierop verder. Deze training is een hedendaagse benadering van seksuele energie en levenskracht, waarbij gebruik wordt gemaakt van klank, ademhaling, beweging en energiewerk, met als doel een dieper contact met jezelf.

Tijdens deze workshop heb je de gelegenheid om verschillende aspecten van jezelf te onderzoeken in relatie tot je seksuele energie en je levenskracht. We werken met de basis lichaamsreflex die de stroom van je levensenergie opwekt. De werkvormen die worden ingezet om dit tot stand te brengen: energiewerk, klank (INNER SOUND), lichaamswerk, ademhaling, reflexbeweging. Het lichaamswerk is individueel en is bedoeld om met gemak en zachtheid jezelf te benaderen. Vanuit het respect voor waar jij in je ontwikkeling bent, ga je op zoek naar verbreding en verdieping van je seksuele energie.

Workshop Grond je seksuele energie
Dagdelen vrijdagavond, zaterdag en zondag
Tijden 19-22 uur, 10-17 uur
Aanvang 1 keer per jaar bekijk hier de actuele data
Lesgeld €250,-
Vooropleiding  Geen
Studieverklaring Te ontvangen op aanvraag
Toetsing Er vind geen toetsing plaats
Docent Maarten Haalboom en Annelies Hupkes

Meer informatie

Voor vragen

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Over welke workshop gaat jouw vraag

  Uw bericht

  Arden en Jack Wilken hebben sinds 1983 verschillende trainingen ontwikkeld die als doel hebben mensen in de gelegenheid te stellen meer in contact met hun oorspronkelijkheid te komen. Zij combineren hun persoonlijke ervaring en zoektocht met een uitgebreide ervaring in het begeleiden van individuen en groepen. Tijdens al die jaren hebben Arden en Jack vele therapeuten en therapieën leren kennen. In de training Grond je seksuele energie komt al die ervaring bij elkaar. Hierdoor is het een krachtige en intensieve training die elke vorm van persoonlijke ontwikkeling ondersteunt en het professioneel handelen beïnvloedt.

  Deze workshop is in samenwerking met OmZin in Borne.