Mannen vervolg, over macht en onmacht

Voor alle mannen die in de workshop “Mannen in beweging” samen met andere mannen ruimte hebben gemaakt om eigen wezenlijke kwaliteiten en die van andere mannen te leren herkennen en erkennen.

Deze dag kijken we naar hoe het thema macht en onmacht zich in jouw leven laat zien en voelen. Je gaat op zoek naar je eigen antwoorden rond dit thema. Antwoorden op vragen als:

 • wat is macht voor jou?
 • Wanneer ontmoet je onmacht en hoe ga je hiermee om?
 • Hoe werken je kracht en kwetsbaarheid samen?

Door helderheid te verkrijgen over je kracht en de wijze waarop jij je kracht inzet kom je meer in contact met de bron ervan. Ook is er ruimte om op zoek te gaan naar de uitdagingen in je leven die je uitnodigen om je meer te verbinden met je wezenlijke kracht en kwaliteiten als man.

Macht en onmacht, kracht en kwetsbaarheid, het heeft alles te maken met je persoonlijk leiderschap. Wat is dit voor jou en hoe geef je het vorm? Door te tonen hoe het thema persoonlijk leiderschap zich wil laten zien in ieders leven, zullen we deze dag een voedende bron van inspiratie zijn voor elkaar.

Workshop Mannen vervolg
Tijden 10:00 – 17:00 uur
Aanvang 1 tot 2 keer per jaar bekijk hier de actuele data
Lesgeld €80,-
Vooropleiding workshop Mannen in beweging, of aanverwant werk
Studieverklaring te ontvangen op aanvraag
Toetsing er vind geen toetsing plaats
Docent Maarten Haalboom

Meer informatie

Voor vragen

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Over welke workshop gaat jouw vraag

  Uw bericht

  Maarten Haalboom begeleidt op zijn heel eigen wijze de workshop Mannen in beweging. Er blijkt behoefte te zijn aan verdieping van de thema’s die in de workshop aan de orde zijn gekomen. Daar geeft Maarten graag gehoor aan.