Man zijn is een heel eigen en ook weer universeel iets. Er schuilt een enorme kracht in iedere man, waarbij ieder uniek is. Deze workshop geeft ruimte om de essentie van je man zijn te onderzoeken, te ontdekken en te verhelderen. Wat is hierin boeiend voor jou en hoe pak je dat op?

Je onderzoekt gedurende deze workshop alleen en met andere mannen op welke manier je vorm geeft aan je leven als man. In onze maatschappij hebben we allemaal onze voorbeelden, ervaringen en ideeën opgedaan over de manier waarop dat zou moeten en niet zou moeten. In hoeverre ben je in je manier van doen jezelf, wat past dan bij je? Hoe geef je vorm aan je leven? Wat is je kracht, wat daagt je uit en wat draag je uit?

Kortom: hoe zie je jezelf als man, hoe zou je jezelf willen zien, wat heb je nodig en wat zit je in de weg.

Tijdens de workshop onderzoek je je wezenlijke kwaliteiten, waardoor je kernkwaliteiten van jezelf en anderen leert herkennen en erkennen. Je wordt uitgedaagd ze ook echt te voelen en te onderzoeken op welke manier je jouw kwaliteiten wilt inzetten.

Door in een groep mannen hiermee aan de slag te gaan en elkaar als inspiratiebron te ontmoeten, ieder met zijn eigen verhaal, creëren we met elkaar de ruimte om je eigen antwoorden te vinden. Thema’s die aan de orde komen zijn: contact maken, levensfasen en zelfbeeld, relatie met je vader, relatie met je moeder, de relatie van je ouders, eigen relaties, levenskracht en seksualiteit, gevoelens en emoties.

De ervaring leert dat een ontmoeting met mannen jou als man de ruimte kan geven meer aanwezig te zijn. Dit werkt helend. Door deze ervaring kun je ook op zoek gaan naar hoe je dit in het dagelijks leven wilt en kunt gaan vormgeven.

Workshop Mannen in beweging
Dagdelen 2 weekenden
Tijden 10:00 – 17:00 uur
Aanvang 1 keer per jaar bekijk hier de actuele data
Lesgeld €335,-
Vooropleiding Maakt deel uit van de Bio 3 en is ook los daarvan te volgen
Studieverklaring Te ontvangen op aanvraag
Toetsing Er vind geen toetsing plaats
Docent Maarten Haalboom

Meer informatie

Voor vragen

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Over welke workshop gaat jouw vraag

  Uw bericht

  Onze visie op man zijn en vrouw zijn. Als mens op deze aarde heb je de mogelijkheid om je als man of als vrouw te manifesteren. Qua sekse zijn er geen andere mogelijkheden. Hierdoor is het een onderwerp wat door ervaringen, cultuur en religie gekleurd is. Door samen met andere mannen je man zijn te onderzoeken ben je bezig de kleuring van de omgeving los te laten. Je ontwikkelt zo een heel eigen man beeld aan de hand van wie jij in wezen bent.

  Deze workshop maakt deel uit van de basis intuitieve opleiding module 3.

  Deze workshop is in samenwerking met OmZin in Borne.