Vrouwen workshop

Onderzoek en ontdek alle facetten van vrouw zijn voor jou. Als vrouw ben je een wezen met een enorme creatieve energie. Deze creatieve energie is gekoppeld aan het vrouwenlichaam. Het maakt ook dat we als vrouw goed kunnen zorgen voor de wereld om ons heen. In deze workshop wenden we deze creatieve energie aan voor onszelf.

We worden allemaal geboren met een grote bereidheid om te zien hoe de wereld “werkt”. Een jong kind brengt nog geen kritisch vermogen mee. Dat heeft tot gevolg dat wij als kind helemaal open staan voor hoe onze ouders communiceren dat het in de maatschappij eraan toe gaat. De patronen die we op deze manier meegekregen hebben vanuit de familielijn onderzoeken we en dat wat onbruikbaar is geworden maken we schoon.

Leef jij de vorm van vrouw zijn die je werkelijk bent en in je draagt?
Waar heb je jouw eigen vorm ingeleverd en waar leef je een vorm van iemand anders?
Welke belemmeringen kom je tegen en wat is voor jou vrouw zijn?
Hoe ervaar je en kijk je naar man en vrouw, je seksuele energie, omgaan met je lichaam, je emoties, spiritualiteit?

In de veiligheid die door een ieder gecreëerd wordt ontstaat ruimte om eigen patronen in relatie tot vrouw zijn aan te kijken. Via visualisatie, meditatie, gesprek en lichaamswerk nemen we je mee op ontdekkingsreis naar het genieten van je vrouwelijke kracht en je eigen unieke vorm van vrouw zijn.

Workshop Ruimte voor vrouw zijn
Dagdelen 4 hele dagen
Tijden 10:00-16:00 uur
Aanvang 1 tot 2 keer per jaar, bekijk hier de actuele data
Lesgeld €370,-
Vooropleiding  Geen tenzij anders vermeld
Studieverklaring Te ontvangen op aanvraag
Toetsing Er vind geen toetsing plaats
Docent Afwisselend Annelies Hupkes en Bertine Vehof

Meer informatie

Voor vragen

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Over welke workshop gaat jouw vraag

    Uw bericht

    Samen met andere vrouwen onderzoek je je vrouw zijn. Je maakt onderscheid tussen dat wat je aangeleerd is over vrouw zijn en hoe je hier zelf vorm wilt geven aan de hand van wie jij in wezen bent.