Ruimte voor vrouw zijn

Onderzoek en ontdek alle facetten van vrouw zijn voor jou. Als vrouw ben je een wezen met een enorme creatieve energie. Deze creatieve energie is gekoppeld aan het vrouwenlichaam. Het maakt ook dat we als vrouw goed kunnen zorgen voor de wereld om ons heen. In deze workshop wenden we deze creatieve energie aan voor onszelf.

We worden allemaal geboren met een grote bereidheid om te zien hoe de wereld “werkt”. Een jong kind brengt nog geen kritisch vermogen mee. Dat heeft tot gevolg dat wij als kind helemaal open staan voor hoe onze ouders communiceren dat het in de maatschappij eraan toe gaat. De patronen die we op deze manier meegekregen hebben vanuit de familielijn onderzoeken we en dat wat onbruikbaar is geworden maken we schoon.

Leef jij de vorm van vrouw zijn die je werkelijk bent en in je draagt?
Waar heb je jouw eigen vorm ingeleverd en waar leef je een vorm van iemand anders?
Welke belemmeringen kom je tegen en wat is voor jou vrouw zijn?
Hoe ervaar je en kijk je naar man en vrouw, je seksuele energie, omgaan met je lichaam, je emoties, spiritualiteit?

In de veiligheid die door een ieder gecreëerd wordt ontstaat ruimte om eigen patronen in relatie tot vrouw zijn aan te kijken. Via visualisatie, meditatie, gesprek en lichaamswerk nemen we je mee op ontdekkingsreis naar het genieten van je vrouwelijke kracht en je eigen unieke vorm van vrouw zijn.

Workshop Ruimte voor vrouw zijn
Dagdelen 2 weekenden
Tijden 10:00-17:00 uur
Aanvang 1 tot 2 keer per jaar, bekijk hier de actuele data
Lesgeld €335,-
Vooropleiding  Geen. Deze workshop maakt deel uit van Bio 3 en is ook los daarvan te volgen
Studieverklaring Te ontvangen op aanvraag
Toetsing Er vind geen toetsing plaats
Docent Afwisselend Annelies Hupkes, Bertine Vehof, Anna Drenth

Meer informatie

Voor vragen

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Over welke workshop gaat jouw vraag

  Uw bericht

  Onze visie op vrouw zijn en man zijn. Als mens op deze aarde heb je de mogelijkheid om je als man of als vrouw te manifesteren. Qua sekse zijn er geen andere mogelijkheden. Hierdoor is het een onderwerp wat door ervaringen, cultuur en religie gekleurd is. Door samen met andere vrouwen je vrouw zijn te onderzoeken ben je bezig de kleuring van de omgeving los te laten. Je ontwikkelt zo een heel eigen vrouw beeld aan de hand van wie jij in wezen bent.

  Deze workshop maakt deel uit van de Bio 3 en is daar ook los van te volgen.