Kennismaken met Intuitieve Trainingen kan op de volgende manieren:

  • Open avond 19.00-21.30 uur
    – Presentatie van de inhoud, werkwijze en toepasbaarheid van de opleiding
    – Introductie les
    – Korte reading of healing
  • Reading & Healing event
  • Reading & Healing
  • Gesprek

Mogelijkheden voor een eerste kennismaking

Open Avond

Een open avond is toegankelijk voor iedereen. Of je het energie werk kent of dat je helemaal nieuw bent op dit gebied, er zit altijd iets in voor je.

Aan de hand van een presentatie en een korte les maak je kennis met de werkwijze die we bij Intuitieve Trainingen hanteren.

Ook is het mogelijk om een roosreading of een healing te ontvangen.

De open avonden zijn kosteloos en worden 3 tot 4 keer per jaar aangeboden.

Afhankelijk van de omstandigheden zal de open avond op locatie of online zijn.

Het thema van de open avond op 11 januari 2022: Je eigen informatie, je eigen weten, wie je bent.

Je eigen informatie
In dit informatie tijdperk wordt het steeds interessanter om te weten wat je eigen informatie is. Dit heb je opgedaan door alle ervaringen in je leven, door dat wat je gelezen, gehoord en gezien hebt. Dit heb je in een hoge hoed gestopt, goed geschud en daar komt dan je hele eigen mix aan informatie uit. Dat is jouw waarheid, gekleurd door allerlei invloeden. Via deze waarheid kijk je naar het leven.

Je eigen weten
Door meditatie en helder zien word je je meer bewust van de kleuring van je informatie. Nu heb je de kans om als je dat wilt de kleuring, de lading ervan af te halen en tot de kern te komen van wie je bent. Je wordt neutraler ten opzichte van dat wat je meegemaakt hebt, dat wat je gehoord, gezien en gelezen hebt. Je komt in een diepere laag van bewustzijn, je eigen weten. Hierdoor heb je net iets meer inzicht in je beweegredenen, waarom doe je wat. Ook helpt het je om heldere keuzes te maken, los van wat er van je verwacht wordt.

Wie je bent
Wat is je eigen kleur, je eigenheid, wie ben je los van je verleden, je ervaringen, de invloed van je omgeving. Het is de vraag der vragen. Of we deze gaan beantwoorden deze open les is zeer de vraag maar er zit zeker een vingerwijzing voor je in. Weten wie je bent geeft vertrouwen. Het geeft de stevigheid van gronding.

Toegankelijk na aanmelding. Er is een maximum aan het aantal mensen.
Aanmelden via het inschrijfformulier.
De locatie is: De Kapel, Enkweg 1, 7383 CV Voorst

Reading & Healing

Het is mogelijk om een uitgebreide reading te krijgen van studenten van de reading opleiding of van de docenten. Voor een afspraak bel of mail.

Data voor Trance Medium healing kun je hier vinden.

Reading & Healing events

Zin om een korte reading en een healing mee te maken? Een levendige avond waar je je voor aan kunt melden. Misschien heb je een vraag of thema waar je verdieping op wilt of welke uitnodigt tot healing. En mocht je vraag veelomvattend zijn dan kun je een afspraak maken voor een uitgebreide reading.

De events zijn kosteloos en worden  2 tot 3 keer per jaar aangeboden.

Gesprek

Ben je geïnteresseerd in de opleiding of wil je informatie over een traject wat je wilt volgen dan is het mogelijk om een gesprek met één van ons aan te vragen.

Ga naar onze teampagina en klik op een docent om contact op te nemen.