Kennismaken met Intuitieve Trainingen kan op de volgende manieren:

  • Open dag 2 september.
    10.30 Presentatie van de inhoud, werkwijze en toepasbaarheid van de opleiding
    11.00 Open les met als thema: INTUITIE IN DE PRAKTIJK
    12.00 Reading en healing
  • Reading & Healing events
  • Reading & Healing
  • Gesprek

Mogelijkheden voor een eerste kennismaking

Open Dag of Avond

Het thema van de open dag van 2 september is INTUITIE IN DE PRAKTIJK. Als er in je dagelijks leven zoveel op je afkomt en je ontmoet veel mensen, hoe blijf je dan bij jezelf. En wat betekent dat: bij jezelf blijven. Praktische tools om helder te hebben wie je bent in relatie tot je omgeving.

Een open dag of avond is toegankelijk voor iedereen. Of je het energie werk kent of dat je helemaal nieuw bent op dit gebied, er zit altijd iets in voor je.

Aan de hand van een presentatie en een open les maak je kennis met de werkwijze die we bij Intuitieve Trainingen hanteren. Ook is het mogelijk een korte reading en healing mee te maken.

De open dagen en avonden zijn kosteloos en worden 3 tot 4 keer per jaar aangeboden.

Reading & Healing

Het is mogelijk om een uitgebreide reading te krijgen van studenten van de reading opleiding of van de docenten. Voor een afspraak bel of mail.

Voor een Trance Medium healing kun je hier een afspraak maken.

Reading & Healing events

Zin om een korte reading en een healing mee te maken? Een levendige avond waar je zomaar binnen kunt lopen. Misschien heb je een vraag of thema waar je verdieping op wilt of welke uitnodigt tot healing. En mocht je vraag veelomvattend zijn dan kun je een afspraak maken voor een uitgebreide reading.

De events zijn kosteloos en worden  2 tot 3 keer per jaar aangeboden.

Gesprek

Ben je geïnteresseerd in de opleiding of wil je informatie over een traject wat je wilt volgen dan is het mogelijk om een gesprek met één van ons aan te vragen.

Ga naar onze teampagina en klik op een docent om contact op te nemen.