Kennismaken met Intuitieve Trainingen kan op de volgende manieren:

  • Reading (datum volgt)
  • Open avond (datum volgt)
    – Presentatie van de inhoud, werkwijze en toepasbaarheid van de opleiding
    – Introductie les
  • Reading & Healing
  • Gesprek

Mogelijkheden voor een eerste kennismaking

Open Avond

Een open avond is toegankelijk voor iedereen. Of je het energie werk kent of dat je helemaal nieuw bent op dit gebied, er zit altijd iets in voor je.

Aan de hand van een presentatie en een korte les maak je kennis met de werkwijze die we bij Intuitieve Trainingen hanteren.

Het is ook mogelijk om een korte reading of healing mee te maken.

Toegankelijk na aanmelding. Aanmelden via het inschrijfformulier.

De open avonden zijn kosteloos en worden 3 tot 4 keer per jaar aangeboden.

Het thema van de open les: Je eigen informatie, je eigen weten, wie je bent.

Je eigen informatie
In dit informatie tijdperk wordt het steeds interessanter om te weten wat je eigen informatie is. Dit heb je opgedaan door alle ervaringen in je leven, door dat wat je gelezen, gehoord en gezien hebt. Dat heb je in een hoge hoed gestopt, goed geschud en daar komt dan je hele eigen mix aan informatie uit. Dat is jouw waarheid, gekleurd door allerlei invloeden. Via deze waarheid kijk je naar het leven.

Je eigen weten
Door meditatie en helder zien word je je meer bewust van de kleuring van je informatie. Nu heb je de kans om als je dat wilt de kleuring, de lading ervan af te halen en tot de kern te komen van wie je bent. Je wordt neutraler ten opzichte van dat wat je meegemaakt hebt, dat wat je gehoord, gezien en gelezen hebt. Je komt in een diepere laag van bewustzijn, je eigen weten. Hierdoor heb je net iets meer inzicht in je beweegredenen, waarom doe je wat. Ook helpt het je om heldere keuzes te maken, los van wat er van je verwacht wordt.

Wie je bent
Wat is je eigen kleur, je eigenheid, wie ben je los van je verleden, je ervaringen, de invloed van je omgeving. Het is de vraag der vragen. Of we deze gaan beantwoorden deze open les is zeer de vraag maar er zit zeker een vingerwijzing voor je in. Weten wie je bent geeft vertrouwen. Het geeft de stevigheid van gronding.

Reading & Healing

Het is mogelijk om een uitgebreide reading te krijgen van studenten van de reading opleiding of van de docenten. Voor een afspraak bel of mail.

Data voor Trance Medium healing kun je hier vinden.

Reading  event

Zin om een roosreading mee te maken op maandagavond 20 maart online.
Een levendige avond waar je je voor aan kunt melden via deze link.

De readings duren ongeveer 20 minuten en zijn om 19.00, 19.30 en 20.00 uur.
Geef aan welk tijdstip je de roosreading wilt. Daar houden we rekening mee maar geven geen garantie dat het ook echt dit tijdstip gaat worden.

Je ontvangt in de week voorafgaand aan deze avond via de mail het definitieve tijdstip en een link voor Zoom. Mocht je deze niet vinden in je inbox check dan je spam.

De events zijn kosteloos en worden  2 tot 3 keer per jaar aangeboden.

Gesprek

Ben je geïnteresseerd in de opleiding of wil je informatie over een traject wat je wilt volgen dan is het mogelijk om een gesprek met één van ons aan te vragen.

Ga naar onze teampagina en klik op een docent om contact op te nemen.