Wat is een Reading?

Een reading is een reeks van helderziende beelden, die op een heldere manier beschreven en geduid worden.

Je kunt een reading krijgen naar aanleiding van een vraag of omdat je meer algemene informatie wilt over jezelf of over een situatie.

Mogelijkheden

Het is mogelijk om een reading te ontvangen van studenten aan de opleiding. Er komen 1 tot 3 studenten tegenover je zitten. Iedere student doet dan een deel van de reading. Jij zit op een stoel, ademt gewoon door en luistert naar de informatie. Als er vragen opkomen kun je die gerust stellen.

Daarnaast kan je ook rechtstreeks een afspraak maken voor een reading met een van onze docenten. Kijk op onze teampagina voor specifieke docenten en contactgegevens

Hoe werkt een Reading?

Bij een algemene reading lezen de studenten van de reading opleiding vanuit hun helderziende ruimte je roos, aura en chakra’s. De informatie die je krijgt gaat over het heden en over de weg die je hebt afgelegd in je leven tot nu toe. Denk daarbij aan informatie over hoe je nu in het leven staat, waar je potentie tot groei ligt, hoe jij jezelf aan de wereld laat zien, waar oude overtuigingen liggen en meer.

Je kunt de reading zelf opnemen of wij doen dat. In dat geval krijg je de reading digitaal via de mail toegezonden.

Andere thema’s voor een reading kunnen zijn: familie relaties, relaties, werk en bedrijf, gezondheid, creativiteit, het verwezenlijken van je plannen etc.

Waarom een Reading?

De bedoeling van een reading is dat je een ruimer beeld krijgt van jezelf. We gaan er van uit dat je bewustzijn hebt over jezelf, je hebt een bepaald beeld van jezelf. In de reading kijkt de reader naar je vanuit een ander perspectief dan dat je zelf doet. Daardoor krijg je informatie over jezelf die je nog niet gezien had of die een bekend beeld over jezelf uitbreidt. Je krijgt meer bewustzijn over jezelf en je handelen