Wat is een Reading?

Een reading is een reeks van helderziende beelden, die op een heldere manier beschreven en geduid worden.

Je kunt een reading krijgen naar aanleiding van een vraag of omdat je meer algemene informatie wilt over jezelf of over een situatie.

Mogelijkheden

Het is mogelijk om een reading te ontvangen van studenten aan de opleiding. Er komen 1 tot 3 studenten tegenover je zitten. Iedere student doet dan een deel van de reading. Jij zit op een stoel, ademt gewoon door en luistert naar de informatie. Als er vragen opkomen kun je die gerust stellen.

Daarnaast kan je ook een afspraak maken voor een reading met een van onze docenten. Kijk op onze teampagina voor docenten. Via de mail info@intuitievetrainingen.nl kun je aangeven van wie je een reading wilt ontvangen.

Het is ook mogelijk om een korte sessie van 30 minuten met een docent te hebben. Dit als je wilt dat hij/zij even met je mee kijkt naar een thema waar je mee bezig bent. Dit kan life of telefonisch.

Hoe werkt een Reading?

Bij een algemene reading lezen de studenten van de reading opleiding vanuit hun helderziendheid je roos, aura en chakra’s.
In de roos reading wordt de roos gezien als een symbool voor jou in de tegenwoordige tijd. Ieder aspect van de roos bevat informatie die relevant voor je kan zijn.
De aura geeft oa informatie over je eigen ruimte en hoe je daarmee omgaat. Wat bepaalt jouw ruimte, welke gebeurtenissen of welke personen bepalen jouw ruimte. Wat heb jij nodig om je ruimte ook werkelijk toe te eigenen.
De chakra’s geven informatie over de thema’s die de chakra’s bevatten.
De informatie die je krijgt in de reading gaat over het heden en over de weg die je hebt afgelegd in je leven tot nu toe. Denk daarbij aan informatie over hoe je nu in het leven staat, waar je potentie tot groei ligt, hoe jij jezelf aan de wereld laat zien, waar oude overtuigingen liggen en meer.

Je kunt de reading zelf opnemen als je dat wilt.

Andere thema’s voor een reading kunnen zijn: familie relaties, relaties, werk en bedrijf, gezondheid, creativiteit, het verwezenlijken van je plannen etc.

Waarom een Reading?

De bedoeling van een reading is dat je een ruimer beeld krijgt van jezelf. We gaan er van uit dat je bewustzijn hebt over jezelf, je hebt een bepaald beeld van jezelf. In de reading kijkt de reader naar je vanuit een ander perspectief dan dat je zelf doet. Daardoor krijg je informatie over jezelf die je nog niet gezien had of die een bekend beeld over jezelf uitbreidt. Je krijgt meer bewustzijn over jezelf en je handelen.

Kosten

Een reading door de studenten van de reading opleiding kost
€ 10,-. Tenzij je een opleiding bij Intuitieve Trainingen doet. Dan is een reading kosteloos.

Een reading door één van de docenten kost € 100,-.

Korte sessie met docent “Kijk eens met me mee” voor deelnemers aan een opleiding bij Intuitieve Trainingen kost € 40,-.