Anja van Duijn

Docent Intuitieve Trainingen

Bewust bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling is al heel lang onderdeel van Anja’s leven. Dit proces werd in gang gezet, deels vanuit een verlangen naar rust in zichzelf en deels na vastgelopen te zijn in werksituaties; zichzelf verliezend in de veelheid aan werk en het (te) goed willen doen.

Dit is haar ontdekkingstocht door het leven geworden en gaat bij haar altijd samen met expressie: lichaamswerk, zingen, dansen of kunstzinnig werken brengen haar weer in verbinding met haar lichaam en brengen plezier en ontspanning.

Door een intensieve periode in haar leven kon zij opnieuw moeilijk de rust vinden. Na een verhuizing had zij de wens meer te aarden, minder te piekeren en meer in het hier en nu te zijn. Zo kwam Intuitieve Trainingen op haar pad.

In de basismodules vielen veel kwartjes. Zij kreeg meer en meer bewustzijn over zichzelf en hoe zij in het leven staat. Belangrijk thema was haar grote openheid en altijd goed willen doen. Zij leerde over het effect van gedachtenpatronen en hoe de energie van anderen en energie uit het verleden teveel in haar eigen systeem kan zitten en ondermijnend kan zijn. Na de lessen voelde zij altijd meer ruimte voor zichzelf, meer relativering en ontspanning.

Vertrouwen in zichzelf en eigen mogelijkheden groeide. Zij ontdekte hoe vitaliserend het stromen van je eigen energie in je lichaam en in je ruimte kan zijn. Lichtheid in zichzelf en humor werden onder het stof vandaan gehaald en zijn weer deel van haar leven.
Ook leerde zij meer en meer haar eigenschappen als kwaliteiten te waarderen, te verzorgen en in te zetten: haar openheid, haar beeldend vermogen, haar creativiteit. Verder kan Anja helderheid brengen in een gesprek en hierin naar de kern toe gaan, zij heeft een sterk gevoel voor wanneer “iets klopt”. Zij bleek een heldere reader, die wat zij waarneemt ook eenvoudig en helder kan verwoorden.
Dit alles kon zij meer en meer een plek geven in haar dagelijks leven.

Als vanzelfsprekend vond Anja dan ook haar weg in de healing- en readingopleiding bij Intuitieve Trainingen. Waarna zij het aanbod om opgeleid te worden tot docent met beide handen aangreep.
Want: “wat is er mooier dan mensen te ondersteunen in het proces van meer en meer zichzelf worden?”

Stuur Anja een bericht

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht