Annelies Hupkes

Directeur en Docent Intuitieve Trainingen

Geïnspireerd door het leven  geeft Annelies inhoud en vorm aan de organisatie en het curriculum van Intuitieve Trainingen. Daarin vindt ze de verbinding van spirituele informatie met het fysieke lichaam en met het dagelijks leven een voorwaarde. Haar werkwijze kenmerkt zich door helderheid, inzichtelijkheid, ruimte biedend en creativiteit. Ze nodigt uit tot groei en ontwikkeling.

Als Annelies in 1986 haar opleiding tot reader en healer begint bij het CIO in Utrecht heeft ze haar pad en richting gevonden. Voor haar blijkt deze werkwijze alle aspecten van haar mens zijn aan te spreken.

In 1995 geeft ze voor het eerst les. Ze is laaiend enthousiast en is er niet meer mee opgehouden. Eerst bij het CICO in Utrecht. Later als directeur bij Intuitieve Trainingen waar ze leiding geven en les geven combineert.

Annelies geeft les in verschillende delen van de opleiding en in de workshops In verbinding met je lichaam, Body reading, Grond je seksuele energie, Emoties wegwijzers naar vitaliteit, Ruimte voor vrouw zijn en de Vrouwen vervolg lessen.

Ook begeleidt ze individuele trajecten en geeft ze healings en readings.

De natuur is een grote bron van inspiratie voor haar. In dat kader is Annelies ook werkzaam als trainer bij Stichting NatuurWijs en het NatuurCollege. Hier leidt ze natuurgidsen op om kinderen en volwassenen op een intuitieve manier de natuur te laten beleven.

In samenwerking met stichting Hekademos verzorgt zij leiderschap retreates en welzijn retreates.

Stuur Annelies een bericht

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht