Willemein van Tilburg

Docent Intuitieve Trainingen

Willemein kwam in 2008 bij Intuïtieve Trainingen in eerste instantie vooral uit nieuwsgierigheid. Ze wilde ook leren de signalen van haar lichaam beter te herkennen, ernaar te luisteren en handelen. Stapje voor stapje kwam er van alles in beweging en veranderde haar leven compleet.

Ze besloot het roer om te gooien, haar jarenlange vaste baan op te zeggen en haar passie voor uiteenlopend werk en interesses zelf in te gaan vullen. Sindsdien is ze krachtiger, meer in balans, levenslustiger, staat veel bewuster in het leven en is ze een gelukkiger mens.

Ze houdt van in verbinding en in contact zijn met mensen; dat inspireert haar, ook door mensen handvatten op allerlei gebied te geven: krachtiger te worden, inspiratie te vinden, bewust worden van de signalen van lichaam en geest en hen ook te leren ruimte voor zichzelf te maken. Dit doet ze op soepele wijze, met humor, neutraliteit, en met beide voeten op de grond.

Naast docent bij Intuïtieve Trainingen geeft ze ook readingen en healingen, coacht ze en werkt ze voor organisaties aan projecten op het gebied van communicatie, evenementenorganisatie en het stroomlijnen van processen die daarbij horen.

Stuur Willemein een bericht

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht